Proefles ZwangerschapsYoga

Eenmalig
prenatale_yoga
  donderdag 6 september 2018 20:30

Wegens groot succes tijdens de eerste lancering van de zwangerschapsyoga heb ik besloten om een tweede groep te starten. Het aantal inschrijvingen vanaf september werd te groot en omdat ik voor iedereen een goede begeleiding wil aanbieden heb ik een proefles gelanceerd op donderdag 6 september van 20.30- 21.45 

Tijdens onze zwangerschap door de drukke tijden heen vergeten we soms af en toe tijd te nemen voor onszelf en ons baby'tje. Vaak loopt er al een broertje of zusje rond, zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de komst van de baby en alsof dat nog niet genoeg is moeten de meesten van ons ook nog eens werken. 

Graag help ik jou even de tijd te nemen voor jullie tweetjes en laat ik jullie genieten van wat qualitytime.

Alles gaat zo snel en voor je het weer ligt dat kleine wezentje alweer in je armen. Samen zetten we het drukke leven even on hold en focussen we ons even op onszelf op een zachte manier. 

Door de zwangerschap worden de ligamenten soepeler en dan is het ook belangrijk dat je een goede begeleiding krijgt en zo de juiste bewegingen uitvoert.

Hoe dan ook is het een goede voorbereiding op de bevalling zelf. Plus het feit dat je in contact komt met andere zwangere dames schept onderling een band en zo krijg je de kans om ervaringen te delen.

>>> inschrijven kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik kijk ernaar uit om die buikjes te zien groeien in mijn les!
Namaste ??

Julie 

prijs : proefles : 8 euro éénmalig

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • donderdag 6 september 2018 20:30

Powered by iCagenda