Mindful Vinyasa flow

DOOR ANKE SNAUWAERT 

Zacht & dynamisch - Yin & Yang - Mild & Krachtig - Ontspannend & creatief - Vloeiend & ritmisch.

De lessen bouwen rustig op (meditatie en yin), kennen een meer dynamisch deel  (vinyasa flow) en eindigen in diepe ontspanning. We bewegen vanuit een vriendelijke en accepterende houding ten opzichte van onszelf. 
We bewegen op het ritme van de ademhaling, vloeiend, met als doel het doen stromen van onze energie (prana). We laten stress los en maken ons lichaam en onze geest krachtiger.
 
De combinatie van yin en yang kwaliteiten inspireert ons om balans te vinden, zowel te versoepelen als te versterken. We brengen meditatie in beweging, bewust en vanuit zachtheid. 
 

Yoga is een waardevolle aanvulling op de behandeling van allerlei klachten. Regelmatige beoefening van yoga brengt ons zenuwstelsel tot rust en ons hele systeem in balans. We versterken het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Bewegen kan een manier zijn van zorgen voor onszelf en een manier van met onszelf in verbinding treden.

Mindfulness & kindfulness vormen een rode draad en leren ons aandacht te cultiveren voor ieder moment, ook naast de mat, in ons dagelijks leven. We oefenen met mildheid en vriendelijkheid.
Wanneer : 
 
Zondag : 10u15 - 11u45. Laatste les op 11 augustus, daarna neemt Kathy Dergeloo deze les terug over.

10-beurtenkaart: € 140 (15 lesweken geldig)
5-beurtenkaart: € 75 (15 lesweken geldig)
Losse les: €17. 
 

Inschrijven via

icons8 sms 48 0472 063 043 

Pin It