SOUL CIRCLES     

 

door Isabelle Schotte
 

Soulcircles de loft klein rond

Cirkels zijn een eigentijdse vorm van een oeroud ritueel.

Cirkels zijn een manier om ons te verbinden met elkaar, met de natuur, met het sacrale.

In de cirkel zit iedereen op gelijke afstand van het midden: allemaal hebben we onze verhalen, onze onzekerheden, onze vreugde, onze dankbaarheid, onze twijfels.

 

Samen in een cirkel delen we vreugde en verdriet, onze verhalen en onze wijsheid. Bij elke cirkel verdiepen we, in vertrouwen en kwetsbaarheid, ontdekken we onze innerlijke waarheid en ons Licht.

 

In de cirkel stemmen we ons af op ons hart en zo krijgt ons innerlijk weten terug de ruimte. In het hartgedragen veld dat zo ontstaat vinden we inspiratie om weer verder te gaan.

 cirkelfoto Soul Circles 00

 “The upcoming Buddha will not take the form of an individual.
The next Buddha will take the form of a community.
A community that practices understanding, love and kindness.
That may be the most important thing for the continuation of our planet.”
~ Thich Nhat Hanh ~

 

 

Voor wie?

Voor iedereen die zich aangesproken voelt door bovenstaande quote van Tich Nhat Hanh. Het gaat om een wijze van in het leven staan die gericht is op connectie met elkaar, met de aarde, met het sacrale.

De cirkels zijn géén therapiegroep.

 

 

A711B45A 26ED 4CA6 8A11 3E50C21482CA 4 5005 c 

 

Praktisch:

Data nieuwe reeksen 2024:

een groep op elke eerste maandag van de maand: 5/2, 4/3, 8/4, 6/5, 3/6 van 14u - 16u.

een groep op elke vierde zaterdag van de maand: 27/1, 24/2, 23/3, 27/4, 25/5, 22/6 van 10u - 12u. 

Maximum aantal deelnemers: 10, minimum: 6.

Inschrijven: Voor ik jou inschrijf, nodig ik je uit om kennis te maken. Zo zijn we zeker dat we dezelfde verwachtingen hebben.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.deloft-oostende of bel mij op: 0486/147088. Bel ook gerust als je vragen hebt!

Bijdrage: 

 30€/cirkel.

Soul Circles 4 klein

Wat de deelnemers zelf zeggen:

"Het ritueel bij het openen van de cirkel is zo waardevol voor mij... De connectie met moeder aarde, de verbinding met het groter geheel. het universum. De verbinding met jezelf, met de anderen in de cirkel. Ik hou van deze sacraliteit."

" De blije twinkelingen in de ogen van iedereen, die prachtige, blije energie voelen stromen.. Ik kreeg er vaak zin door om samen te gaan dansen!"

"De soul circles verrijken mijn leven! Ik kan groeien. Evolueren. Ik vind meer evenwicht binnen mezelf en word daar rustiger van. Minder zoekend."

"De verbinding die tussen ons ontstaat is magisch."

"Verbinding, blijdschap, dankbaarheid, gelijkgestemde zielen... Heerlijk!"

"Ik heb ondervonden dat het delen met elkaar, in vertrouwen, zonder dat iemand je onderbreekt of adviseert, het voélen dat we echt naar elkaar luisteren, dat wérkt. Het werkt helend."

"Wijze, tegelijk sterke en zachte mensen die samenkomen en naar elkaar luisteren. Hun kwetsbaarheid tonen, maar ook hoe ze ermee omgaan. Vaak met veel wijsheid en spiritueel inzicht. Dit leert me zoveel, maakt me wijzer en sterker."

"Het gevoel van verbondenheid, liefde en respect is prachtig."

"Er is veel liefde, warmte en zachtheid aanwezig. Je wordt gehoord en gezien door iedereen en omgekeerd. Op zich is het zo eenvoudig om je met anderen te verbinden. Er is niets mysterieus aan. Of toch wel, dat het gewoon vanzelf onstaat zonder je best ervoor te moeten doen! En Isabelle, prachtige madam, onze begeleidster, doet dat schitterend vol overgave en echt met heel veel liefde en puurheid. Eens je die verbinding hebt ervaren wil/verlang je intens om meer zulke mensen om je heen te hebben. Ik zou zeggen, er zijn weinig woorden voor, kom het gewoon ervaren en dan ga je het voelen en integreren in je leven, echt waar!!"

 

A00B7DD1 D47F 4C9E 8E70 1A827F01EAFD

 

Pin It