Therapeutische yoga en Mindful vinyasa yoga

DOOR ANKE SNAUWAERT 

Yoga is een waardevolle aanvulling op de behandeling van allerlei klachten. Regelmatige beoefening van yoga brengt ons zenuwstelsel tot rust en ons hele systeem in balans. We versterken het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Bewegen kan een manier zijn van zorgen voor onszelf en een manier van met onszelf in verbinding treden.

Mindfulness & kindfulness vormen een rode draad en leren ons aandacht te cultiveren voor ieder moment, ook naast de mat, in ons dagelijks leven. We oefenen met mildheid en vriendelijkheid.
 

Therapeutische Yoga op donderdag om 17u45 en om 19u30: (VANAF 12 JANUARI)

Nieuwsgierig Luisteren - Bewegen vanuit Zorg - Jezelf ontmoeten - Mogen zijn…

We combineren elementen uit yin yoga & herstellende yoga met zachte vormen van beweging. Yin yoga is een mindful vorm van yoga met als doel het ontspannen van de spieren en het openen van dieperliggende weefsels. We blijven langere tijd in milde houdingen en ondersteunen ons lichaam met kussens en bolsters. Daarnaast bewegen we zachtzonder veel inspanning, afgestemd op de melodie van onze ademhaling. In ons gejaagde moderne leven zijn we vaak overspoeld door informatie, drukte en stress. Een zachte beoefening van yoga en meditatie helpt een overprikkeld zenuwstelsel te kalmeren. We slapen beter, ervaren meer rust, en energie kan beter stromen.
 
 

Mindful Vinyasa Yoga op zondag om 10u30: (VANAF 22 JANUARI)

Zacht & dynamisch - Yin & Yang - Mild & Krachtig - Ontspannend & creatief - Vloeiend & ritmisch.

De lessen bouwen rustig op (meditatie en yin), kennen een meer dynamisch deel  (vinyasa flow) en eindigen in diepe ontspanning. We bewegen vanuit een vriendelijke en accepterende houding ten opzichte van onszelf. 
We bewegen op het ritme van de ademhaling, vloeiend, met als doel het doen stromen van onze energie (prana). We laten stress los en maken ons lichaam en onze geest krachtiger.
 
De combinatie van yin en yang kwaliteiten inspireert ons om balans te vinden, zowel te versoepelen als te versterken. We brengen meditatie in beweging, bewust en vanuit zachtheid. 
Wanneer : 
 
Donderdag : 17u45 - 19u15, 19u30 - 21u00
Zondag : 10u30 - 12u00

10-beurtenkaart: € 140 (15 lesweken geldig)
5-beurtenkaart: € 75 (15 lesweken geldig)
Losse les: €17. Probeer-les: 15€.

Inschrijven via

icons8 sms 48 0472 063 043 

de Loft Oostende yoga Anke Snauwaert

 

 

Pin It