All level Pilates


Floor De Vlieghe van “Pilates aan Zee 

Pilates is een reeks van oefeningen die spierverlengend en versterkend werken.
Het 
verbetert je lenigheid, stabiliteit, concentratie, algemene kracht, bewegingsvrijheid,
ademhaling, bloedcirculatie, houding, lichaamsbouw en gezondheid in het algemeen.

Pilates werkt ook stressreducerend en voorkomt blessures. Het zorgt er voor dat je bewegingen tijdens andere sporten en in het dagelijkse leven veiliger gaat uitvoeren.
Duurzaam omgaan met lichaam en geest dus!
Mijn lessen: Mijn pilates sessies zijn aangepast aan alle niveaus.

Dit is zowel voor vrouwen als voor
mannen, alle leeftijden, en zeker ook voor mensen met rug-of nekklachten of andere lichaamsklachten.

Een les duurt doorgaans 1 uur.

Wanneer?

Op dinsdagavond om 18h30, woensdagochtend om 9h, woensdagavond om 18h en 19h

(soms een extra les om 20h) en zaterdagochtend om 11h.

Inschrijven via www.pilatesaanzee.be

 

Wie ben ik?

Ik ben Floor, gecertifieerd Pilates docente en oprichtster van Pilates aan Zee. Pilates is mijn passie en levensstijl. Ik ben een bezige bij maar hou ook enorm van rust en evenwicht. Dit vind ik onder andere in Pilates, die mij ook de kracht en flexibiliteit geeft om sterk in het leven te staan én het hielp mij zoveel jaar geleden van mijn rugpijn af, waar ik al van kleinsaf mee sukkelde.

Uit grote interesse en enthousiasme voor Pilates, heb ik enkele jaren geleden een opleiding volbracht om Pilates matlessen te kunnen geven. In 2017 richtte ik ‘Pilates aan Zee’ op. Onder deze naam geef ik ondertussen fulltime Pilates, tot 10 uur groepslessen per week op verschillende locaties in en rond Oostende, waaronder ook in De Loft. Ondertussen blijf ik mezelf bijscholen en trainen. Ook geef ik privéles op de klassieke Pilates toestellen zoals de reformer, cadillac, chair en barrel.

Wat is Pilates?
Pilates is een reeks van oefeningen die spierverlengend en versterkend werken. Het verbetert je lenigheid, stabiliteit, concentratie, algemene kracht, bewegingsvrijheid, ademhaling, bloedcirculatie, houding, lichaamsbouw en gezondheid in het algemeen. Pilates werkt ook stressreducerend en voorkomt blessures. Het zorgt er voor dat je bewegingen tijdens andere sporten en in het dagelijkse leven veiliger gaat uitvoeren. Duurzaam omgaan met lichaam en geest dus!

Shoot Floor Pilates 711de Loft Pilates2 deLoft pilates terras 2

Pin It