All level Pilates


Floor De Vlieghe van “Pilates aan Zee 

Pilates: de complete work-out voor lichaam&geest

Pilates is een reeks van oefeningen die spierverlengend en versterkend werken.
Het verbetert je lenigheid, stabiliteit, concentratie, algemene kracht, bewegingsvrijheid,
ademhaling, bloedcirculatie, houding, lichaamsbouw en gezondheid in het algemeen.

Pilates werkt ook stressreducerend en voorkomt blessures. Het zorgt er voor dat je bewegingen tijdens andere sporten en in het dagelijkse leven veiliger gaat uitvoeren.
Duurzaam omgaan met lichaam en geest dus!
Mijn lessen: Mijn pilates sessies zijn aangepast aan alle niveaus. Het is een zalige mix van inspanning en ontspanning, spieren versterken, stretchen, ademen en terug jezelf ontmoeten.

Dit is zowel voor vrouwen als voor
mannen, alle leeftijden, en zeker ook voor mensen met rug-of nekklachten of andere lichaamsklachten.

Een les duurt doorgaans 1 uur.

Wanneer?

Op dinsdagavond om 18h30, woensdagochtend om zowel 8 uur en 9 uur, woensdagavond om 18h, 19h en 20h, en op zaterdagochtend om 9u30.

Prijs : 20 euro voor een losse beurt
180 euro voor een 10-beurtenkaart

Reserveren via de “boek je groepsles” knop op www.pilatesaanzee.be.


Inschrijven via www.pilatesaanzee.be

Wie ben ik?

Ik ben Floor, gecertifieerd Pilates docente en oprichtster van Pilates aan Zee. Pilates is mijn passie en levensstijl. Ik ben een bezige bij maar hou ook enorm van rust en evenwicht. Dit vind ik onder andere in Pilates, die mij ook de kracht en flexibiliteit geeft om sterk in het leven te staan én het hielp mij zoveel jaar geleden van mijn rugpijn af, waar ik al van kleinsaf mee sukkelde.

Uit grote interesse en enthousiasme voor Pilates, heb ik enkele jaren geleden een opleiding volbracht om Pilates lessen te mogen geven. In 2017 richtte ik ‘Pilates aan Zee’ op. Onder deze naam geef ik ondertussen fulltime Pilates, tot 11 uur groepslessen per week op verschillende locaties in en rond Oostende, waaronder ook in De Loft. Ondertussen blijf ik mezelf bijscholen en trainen. Ook geef ik privéles op de klassieke Pilates toestellen zoals de reformer, cadillac, chair en barrel.

Shoot Floor Pilates 711de Loft Pilates2deLoft pilates terras 2

Pin It