Zwangerschapsyoga

DOOR BARBARA SOLTESZ

Je kan vanaf 14 weken zwangerschap starten tot je bevalt. Om mee te kunnen doen is ervaring met yoga niet noodzakelijk.

Barbara doet al 25 jaar aan yoga en is ondertussen 13 jaar yoga-instructeur. Ze helpt zwangere vrouwen met specifieke en aangepaste oefeningen zodat ze zich fit en goed kunnen voelen tijdens hun prachtige reis om moeder te worden. Zie ook https://www.energeticconnection.eu/mamas-babies/ 

Zwangerschapsyoga is een goede manier om tijdens je zwangerschap fit en ontspannen te blijven. Tijdens diverse yogaoefeningen leer je verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken die je en jouw baby kunnen helpen tijdens je zwangerschap en de bevalling. Het verbetert op een zachte manier je uithoudingsvermogen en kracht, het vermindert zwangerschapsklachten en geeft bewustwording van je eigen lichaam. Gedurende de oefeningen maak je contact met jouw baby. Richt jij al jouw energie en liefde naar hem of haar. Daarnaast leer je speciale bekkenbodemspieroefeningen waarmee je de bekkenbodemspieren leert herkennen, bewust bewegen en ontspannen, zodat je jouw baby kunt ondersteunen bij het bewegen tijdens de bevalling. 

Wat kun je van deze lessen verwachten?

  • Speciale yogahoudingen om jouw lichaam tijdens de zwangerschap soepel te houden, te versterken, ontlasten, ontspannen en voor te bereiden op de geboorte
  • Ondersteuning bij het voorkomen en verlichten van zwangerschapskwaaltjes waaronder bekkenklachten 
  • Ontspannings- en ademhalingstechnieken die ervoor zorgen dat de geboorte voorspoediger kan verlopen
  • Bewustwording van je lichamelijke en geestelijke toestand en hoe je deze positief kunt beïnvloeden
  • Je komt in contact met je lichaam en je baby; dit heeft een positief effect op zowel jou als je baby

De lessen duren 1 u 30 minuten.

De sessies vinden plaats in beperkte groep in de sfeervolle Lotus studio.

Wij voorzien yogamatjes, graag een flesje water meebrengen.

Wanneer? Op maandag 17u30 - 19u.  

22, 29 april, 6, 13 en 27 mei en 3 juni 2024
DEZE ZOMER : 1, 8, 15, 29 JULI en 5, 19, 26 AUGUSTUS van 18u -19u30.
 
Meer info & inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier de reviews : reviews 

Voorwaarden rond terugbetaling:

Bij annuleren vóór de 14e dag voor de aanvang van de cursus wordt het bedrag terugbetaald, verminderd met een administratiekost van 15€. Annuleren binnen de 14 dagen voor de start van de cursus wordt enkel terugbetaald indien er een medische reden is, verminderd met een administratiekost van 15€. Gemiste lessen worden niet terugbetaald.

Barbara

Pin It