OUDER - KIND YOGA

DOOR VICKY GHENEYN

Beleef samen met uw (klein)kind een wonderlijk yoga avontuur. Elkaar eens leren kennen op een andere manier, verbinding maken met elkaar, quality time beleven zoals je nog nooit anders hebt beleefd.

 

 Een yoga avontuur is een actief proces die bestaat uit verschillende elementen: een opwarming, asanas(yogahoudingen), ademspelletjes, relaxatieopdrachten, massages, mindfulness en creatieve opdrachten. Er wordt steeds vertrokken vanuit een intentie, een doelstelling waar wij rond werken zoals rust en kalmte, zelfvertrouwen en weerbaarheid, focus en stabiliteit, zelfliefde,... Deze wordt mooi verpakt in een yoga-avontuur die een verhaal vormt. Voorbeelden van yoga-avonturen zijn De hartenboom (rond zelfliefde), op stap naar de rivier (rond flexibiliteit en loslaten), met de voeten in de aarde (rond stabiliteit en focus), superhelden reeks (weerbaarheid en kracht), de regenboogflow (chakra's),.... 

Als ouder en kind volg je samen het avontuur mee. Jullie zijn beiden actief, er zijn individuele houdingen als partner houdingen. Ook wordt er in groep gewerkt en zo kan er samen met de groep gewerkt worden naar  1 gezamelijke uitvoering van 1 houding of 1 intentie... Geen acrobatie, geen zorgen maken ?

Elk avontuur duurt 1 uur en 15 min, alle materiaal wordt voorzien. Voorkennis van yoga is niet nodig.

Wanneer? 

2023: 23 sept, 21 okt, 18 nov, 16 dec,

2024: 20 jan, 17 feb, 16 maart, 20 april, 11 mei (verplaatst naar 18 mei!!) en 22 juni

Telkens van 14u tot 15u15.

Voorbeeld van een flow:

intunen via ademspel

opwarming

flow met asanas

massage of relaxatie oefeningen

creaopdracht vb braingym (tekenopdrachten)

visualisaties

eindontspanning.

Prijs? 20€ per duo.

Meer info? www.trusttheyoga.be

Inschrijven: bij Vicky Gheneyn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of via 0491/030974.

Ouder kind yoga Vicky de Loft

Pin It