Advanced Pilates


Floor De Vlieghe van “Pilates aan Zee

Deze les is specifiek voor mensen met al ervaring in Pilates en weinig lichamelijke klachten.

Voor advanced Pilates is het vooral belangrijk dat je geen erge nekklachten hebt.

Wanneer?
Op dinsdagavond om 19h30. Inschrijven via www.pilatesaanzee.be

 

Wie ben ik?

Ik ben Floor, gecertifieerd Pilates docente en oprichtster van Pilates aan Zee. Pilates is mijn passie en levensstijl. Ik ben een bezige bij maar hou ook enorm van rust en evenwicht. Dit vind ik onder andere in Pilates, die mij ook de kracht en flexibiliteit geeft om sterk in het leven te staan én het hielp mij zoveel jaar geleden van mijn rugpijn af, waar ik al van kleinsaf mee sukkelde.

Uit grote interesse en enthousiasme voor Pilates, heb ik enkele jaren geleden een opleiding volbracht om Pilates matlessen te kunnen geven. In 2017 richtte ik ‘Pilates aan Zee’ op. Onder deze naam geef ik ondertussen fulltime Pilates, tot 10 uur groepslessen per week op verschillende locaties in en rond Oostende, waaronder ook in De Loft. Ondertussen blijf ik mezelf bijscholen en trainen. Ook geef ik privéles op de klassieke Pilates toestellen zoals de reformer, cadillac, chair en barrel.

Wat is Pilates?
Pilates is een reeks van oefeningen die spierverlengend en versterkend werken. Het verbetert je lenigheid, stabiliteit, concentratie, algemene kracht, bewegingsvrijheid, ademhaling, bloedcirculatie, houding, lichaamsbouw en gezondheid in het algemeen. Pilates werkt ook stressreducerend en voorkomt blessures. Het zorgt er voor dat je bewegingen tijdens andere sporten en in het dagelijkse leven veiliger gaat uitvoeren. Duurzaam omgaan met lichaam en geest dus!

Shoot Floor Pilates 805

Pin It