Dance from inner fences to free senses

Eenmalig
touche_la_vie_okt
  zaterdag 8 december 2018 19:30

Puur en authentiek jezelf voelen en uiten in beweging. Laat je het bewegen binnen in jou of beweeg je voor de ander ? Kun je bij jezelf blijven in de beweging, of wordt je afgeleid door de moves van de ander ? Prikkel je zenuwstelsel en laat jouw dans als medicijn werken.

Laat je leiden door jouw stemming en de muziek. Alles laten zijn wat is. Mannen en vrouwen dansen blootvoets en ongedwongen, zich bevrijden van spanningen. Bewegend op de golven van je innerlijke impuls, met een glimlach of met verdriet, schudden we elk celletje wakker. We leren loslaten van remmingen/oordelen in ons hoofd en vrij experimenteren met nieuwe bewegingsmogelijkheden.

De inleidende dans brengt ons met de aandacht naar het lichaam, dieper bij onszelf, helpt ons stevig te gronden, met kleine suggesties van mij. We gaan over naar ongeremd vrij dansen, op verschillende ritmes en stijlen, eindigend met zacht thuiskomen in onszelf.

Elke beleving is persoonlijk en en geeft je de kans een diepe duik in jezelf te maken. Een plaats waarin je je grenzen kan verkennen en angsten tegemoet komen. Je kan hiervoor ook individueel in begeleiding bij mij komen.

Deelname €16 
Inschrijven noodzakelijk via link.
Plaatsen zijn beperkt. Meer info volgt via mail na inschrijving.

Wie er niet geraakt en graag wil carpoolen laat het mij weten, dan deel ik onderling jullie gegevens. Of... zet een oproep op 'pool4dance' op facebook.

Deur open vanaf 19u15
19u30 -21u00 Kennismaking - opwarming - vrije dans - korte meditatie

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zaterdag 8 december 2018 19:30

Powered by iCagenda