Opstellingen van de Ziel - door Leonie Joanne Brown

Eenmalig
Opstellingen_van_de_ziel
  zaterdag 4 mei 2024 09:30

Themadag: Opstellingen van de Ziel 
Zaterdag 4 mei

Begeleiding: Leonie Joanne Brown

Een dag vol zachtheid en verbinding, waarin we de wijsheid van onze ziel - en het lichaam, het huis voor onze ziel – verkennen.

Het is een reis naar binnen, een reis ook naar zelfliefde, waarbij je jezelf, je ziel en je zielsverlangen ontmoet op een niveau dat je wellicht nog niet vaak eerder hebt ervaren.

Het aantrekken van je zielspartner, bijvoorbeeld, begint immers bij een diepe verbondenheid met jezelf. Dit geldt ook voor je zielsmissie en alle thema's die rechtstreeks met het verlangen en de wijsheid van je ziel verbonden zijn.

We werken gezamenlijk, vanuit het moment, binnen het thema van de Ziel. Dat betekent dat er zich tijdens de dag meerdere opstellingen zullen ontwikkelen, waarin je verschillende rollen - als representant maar ook als vraagsteller - zult kunnen opnemen en ervaren.
Er wordt echter geen ruimte gemaakt voor individuele (vooraf aangevraagde), opstellingen.

 

Wat kun je verwachten?

- Diepgaande opstellingen: we werken specifiek rond het thema "ziel" en "relatie", de verbinding met je ziel, zielsmissie en zielspartner.

- Verbinding met jezelf: je ervaart hoe diep contact met je eigen essentie leidt tot het aantrekken van de juiste mensen-dingen-tekens die je verder leiden naar jouw gedroomde leven.

- Een quantum leap in persoonlijke groei: need I say more?

Hoe verloopt de dag?

We starten met een korte openingsceremonie en een schrijfmeditatie, waarna de rest van de dag opstellingen, energetisch werk en lichaamswerk.

We starten om 9.30 stipt (welkom vanaf 9.15) en ronden af rond 17.30-18.00 (ik houd altijd wat ruimte zodat we goed kunnen afronden).

Tickets te verkrijgen in de webshop: 

https://joeybrown.be/product/opstellingen-van-de-ziel-4-mei/

Vroegboektickets t.e.m. 21 april aan €175.
*Prijs is inclusief zaalhuur en 21 % btw.

Praktisch:

Zaterdag 4 mei, van 9u30 tot 17u30-18u 
Gelieve je eigen lunchpakket mee te brengen. Thee, koffie en water worden voorzien.Tickets te verkrijgen in de webshop: 

https://joeybrown.be/product/opstellingen-van-de-ziel-4-mei/


LET OP: Deze dag gaat enkel door bij minimum aantal inschrijvingen van 10 deelnemers.

Wie is Leonie?

Je kent Leonie mogelijk als "Joey Brown" auteur van het boek "Schrijven naar bewustzijn". Echter, sinds november 2022 nam ze afscheid van "Joey", en keerde ze terug naar haar geboortenaam.  

Mogelijk ken je haar ook als transformatiecoach, schrijfcoach, gids, mentor of bewustzijnscoach. Ze opent wat is dichtgeslibd, brengt in beweging wat is vastgeroest, en zorgt ervoor dat VREUGDE weer kan binnenstromen.

Centraal in haar werk staan zingeving en bewustwording. Haar focus ligt daarbij op het transformerende proces dat het opstellingswerk - in combinatie met schrijfmeditatie - in beweging zet.

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zaterdag 4 mei 2024 09:30

Powered by iCagenda