Creatieve Workshop: Loslaten

Reeks
Creatieve_workshop_Loslaten
  zondag 20 oktober 2024 14:30

 

Creatieve workshop Loslaten (wat je niet meer dient)

 Met Liselotte Anckaert van Zie de schittering 

 Na een volle zomer waarin alles in bloei stond en velen erg naar buiten gericht waren, keren we in de herfst langzaamaan opnieuw naar binnen en worden we, net zoals in de natuur, uitgenodigd los te laten wat ons niet meer dient of op een vernieuwende manier om te gaan met wie of wat ons dierbaar is. Dat kunnen zowel personen, relaties of verbindingen zijn als emoties, gedachten, overtuigingen, gedragingen, gewoontes of patronen, enzovoorts. Samen staan we ook stil bij wat ons voedt, draagt en versterkt. 

Op een creatieve manier ontdek je wat jij deze herfst (niet meer) nodig hebt. Voorkennis of creatieve ervaring zijn niet vereist. Enkel een gezonde dosis nieuwsgierigheid, een open geest en de bereidheid op een respectvolle manier naar anderen te luisteren. Er is zowel ruimte om individueel creatief bezig te zijn als ontmoeting en vrijblijvende uitwisseling met anderen. 

Praktisch:

Bijdrage: 40 euro per workshop – 140 euro (indien je de volledig reeks van vier volgt)

Inschrijven via 0485 50 21 69 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wens je op de hoogte te blijven? Volg dan de Facebookpagina Zie de schittering 

Volgende data:

20 oktober 2024 – 26 januari – 23 maart – 15 juni 2025 

Telkens van 14.30 tot 17 uur 

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zondag 20 oktober 2024 14:30

Powered by iCagenda