Proefles baby-mama yoga

Eenmalig
baby_mama_yoga_barbara_
  zaterdag 6 juli 2024 10:00

 

Baby - Mama Yoga

DOOR BARBARA SOLTEZ

Barbara doet al 25 jaar aan yoga en is ondertussen 13 jaar yoga-instructeur. Zie ook  www.energeticconnection.eu

In het kader van Baby-Mama Yoga begeleidt ze moeders met specifieke en aangepaste oefeningen, zodat ze zich na de emotionele, mentale en fysieke 'marathon' van de bevalling opnieuw fit en goed kunnen voelen. Deze lessen zijn bedoeld om samen met je baby van deugddoende bewegingen te genieten.

Baby - Mama yoga is een zachte en liefdevolle manier om contact te maken met je baby en om je fysieke, mentale en emotionele regeneratie voort te zetten na de zwangerschap, bevalling en de intensiteit van de eerste maanden daarna. De focus ligt op het opnieuw activeren van de flow in je bewegingen door je lichaam te versterken en te ontspannen. We gaan door met de bekkembodem-oefeningen en richten ons op het opnieuw uitlijnen van de bekkenbodem terwijl we werken aan je houding en het terugkrijgen van je prenatale lichaam.

Terwijl we met de yogahoudingen werken, zijn we constant in contact met onze baby's, we kijken naar ze, kussen ze, dus tenzij ze slapen, maken ze altijd deel uit van de oefening. Dan komt het moment dat de focus volledig op hen ligt, ongeveer 10-15 minuten, wat genoeg prikkels is voor hun kleine lichaam.

Het is ook een yoga-oefening voor je baby die vanaf 6 weken kan beginnen met zachte en langzame bewegingen van hun lichaamsdelen. Na de lichte bewegingen gaan we verder met babymassage, wat een diep liefdevolle en wederzijds koesterende ervaring is.

Voordat we onze les beëindigen, doen we ook een korte ontspanning met onze baby om onze band verder te laten groeien en ze met onze onvoorwaardelijke liefde te omarmen.

Net als bij de prenatale yogalessen word je begeleid door alle bewegingen voor zowel jou als je baby.

De les duurt 75 minuten en is freestyle in die zin dat als je de luier van je baby moet voeden, verzorgen of verschonen, je dat gewoon doet en weer meedoet als je klaar bent. 

Wanneer: zaterdag 9u30 - 10u45.

Meer info & inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs:  68 euro voor 4 lessen

De lessen duren 1 u 15 minuten.

BARBARA GEEFT OOK ZWANGERSCHAPSYOGA op maandag 17u15- 18u45.

Voorwaarden rond terugbetaling:

Bij annuleren vóór de 14e dag voor de aanvang van de cursus wordt het bedrag terugbetaald, verminderd met een administratiekost van 15€. Annuleren binnen de 14 dagen voor de start van de cursus wordt enkel terugbetaald indien er een medische reden is, verminderd met een administratiekost van 15€. Gemiste lessen worden niet terugbetaald.

baby mama yoga barbara

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zaterdag 28 oktober 2023 10:00
  • zaterdag 6 juli 2024 10:00

Powered by iCagenda