Time to relax - Zomerzonnewende editie

Reeks
59FB0FEB-A60D-4CC2-81AC-12B99EFEC318
Datum: vrijdag 21 juni 2024 19:00

 

Een avond vol ontspanning en natuurmagie!


De zomerzonnewende komt eraan, de langste dag van het jaar, de start van de zomer. Een hoogtepunt van vurige yang-energie, Licht, levenskracht, bloei en groei.

Traditioneel is midzomer een groots feest met vreugdevuren, waar wordt gedanst en dankbaarheid wordt getoond. Tijd om eens stil te staan bij het wonder van de overvloedige natuur, de moeder die ons voedt en draagt, de verbinding met wat en wie ons lief is. Als het vuur van dankbaarheid in ons brandt, dan verhoogt onze frequentie en dat is voelbaar als innerlijke kalmte. Niets geeft meer rust dan je verbonden te weten met het web van leven. 

Het is een groot geschenk als je dankbaarheid kan voelen als een innerlijke kwaliteit - los van wat er gebeurt in je leven. Een geschenk dat je zelf kan creëren.

Dit proces gaan we ondersteunen op deze avond.

Onze chi (levensenergie) gaan we in beweging brengen via energetische oefeningen. We gaan de chi harmoniseren via yin yoga en herstellende yoga. We gaan licht en dankbaarheid uitnodigen in een meditatiereis en we gaan dit in onze cellen opnemen en tot uiting brengen via  beweging op muziek.


Ten slotte verbinden we ons nog inniger met de natuur door nader kennis te maken met een inheemse boom, die van oudsher als één van de magische bomen werd beschouwd. Een boom die ons kan ondersteunen in dit nieuwe seizoen met haar geneeskracht! Met een thee daarvan ronden we af, gezellig samen in een cirkel.

Praktisch:

Vrijdag 21 juni van 19u tot 21u20. Max 10 deelnemers.

Draag comfy kledij waarin je je vrij voelt. Breng een sjaaltje mee om de ogen af te dekken tijdens de meditatiereis.

Bijdrage: 37€.

Schrijf je in bij Isabelle via 0486/147088 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • vrijdag 16 juni 2023 19:00
  • vrijdag 21 juni 2024 19:00