Mindful mornings

Eenmalig
936602F0-8DAE-4A6F-BACD-D0B51ECEBAA5
  zaterdag 3 juni 2023 08:30

Zaterdagochtend van 8u30 tot 12u -  met Sylvia Thirion.
 
"Zelfzorg en vertragen was niet de sterkste kant van Sylvia.  Altijd maar druk druk, hollen in de ratrace van het leven met een drukke job en 3 kinderen en constant het gevoel hebben van opgejaagd te zijn.  In het herstel van een burn-out ontdekte ze mindfulness en via een coaching-opleiding kreeg ze heel wat inzichten.  
 
Deze wil ze graag met jou delen!
 
Ervaar jij graag eens wat mindfulness precies is?  Is zelfzorg ook voor jou een uitdaging?  Heb je ook moeite om aan de rem te trekken maar voel je dat je batterijen leeglopen? Kom mee "enthousiast vertragen" en doe jezelf dit geschenk cadeau!  In groep gaan we in stilte samen op wandel, ontbijten en via coachings-oefeningen tot een connectie met onszelf komen.  Keer huiswaarts na deze Mindful Morning met concrete tips voor een rustiger leven.  Deze unieke ervaring zal je niet gauw vergeten!
 
We spreken af in de Prana studio voor een warme ontvangst om 8u30 met koffie, gaan na instructie samen op pad en genieten aansluitend van een ontbijtje.  We ronden deze Mindful Morning af rond 12u.
 
Meer info of inschrijven via Instagram: @connec_sea
via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.@connecsea.be
via dit contactformulier: https://www.connecsea.be/contact
 
Geen benodigdheden nodig.
 
Prijs, incl ontbijt: 79 euro.
 
Volgende data:  8 juli en 5 augustus.
Sylvia_Thirion.png

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zaterdag 3 juni 2023 08:30

Powered by iCagenda