Verdiepende sessie: restorative yoga & yoga Nidra

Eenmalig
95A98934-7863-4567-850C-520FCACDF716
  donderdag 5 januari 2023 19:30

Verdiepende sessie: Restorative Yoga & Yoga Nidra

Donderdag 5 januari, 19u30-21u


Verwelkom het nieuwe jaar met nieuwe energie!

Via yoga, meditatie en ademhalingswerk komen we dichter bij onszelf. Door aanwezig te zijn in het nu, kunnen we horen wat vanuit de stilte oprijst.

We doen een reeks yin & herstellende yoga-houdingen, om dan te zakken in Yoga Nidra.

Yoga Nidra wordt vertaald als 'de slaap van de yogi’ en is een volledig loslaten. Het is een eeuwenoude techniek die je in diepe ontspanning brengt op alle niveau’s (fysiek, mentaal, emotioneel). We liggen hiervoor neer in een comfortabele houding en keren onze aandacht naar onze innerlijke wereld. De begeleiding brengt ons naar een stadium tussen waken en slapen, een plek waar je niet echt meer wakker bent maar ook niet slaapt. Als je deze staat van zijn bereikt, kunnen diepe spanningen wegvloeien.

Als je het gevoel hebt dat je een reset kan gebruiken van lichaam en geest, nood hebt aan ontspanning en/of een betere nachtrust, dan is dit iets voor jou. 

Ook is dit een goede manier om een intentie te zetten voor jezelf, aan het begin van een nieuwe fase! We creëren ruimte in onszelf en laten los wat ons tegenhoudt om voluit te leven.

Prijs: €17 of met beurtenkaart. Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • donderdag 5 januari 2023 19:30

Powered by iCagenda