Mindful Yoga


DOOR AMALIA VERMANDERE 

Amalia: "Wij zijn gemaakt van sterrenstof. De atomen waaruit onze lijven zijn opgebouwd, ontstonden diep in de ruimte, in de smeltkroes waaruit ook sterren en planeten ontstaan. Kom je mee verwonderen over dit wonder dat je bent!

In mijn lessen neem ik je graag mee op een reis doorheen je hele wezen. Als een kosmonaut je innerlijke universum exploreren,...

alle aspecten van je ervaring verkennen en onderzoeken, met verwondering, nieuwsgierigheid en zorgzaamheid." Je lichaam rekken en strekken, versoepelen en versterken, vertrekkend van waar je nu bent.

Concreet vloeien we doorheen een reeks van dynamische en statische houdingen waarin we onze ervaring exploreren met behulp van verschillende soorten meditaties, ademhalingsoefeningen, visualisaties en aandachtsoefeningen. Zo worden we ons meer bewust van “wat het met ons doet” om in deze houding of deze beweging te zijn. Het heeft een verdiepend, verinnerlijkend effect om op deze manier yoga te beoefenen en contact te maken met wat dit moment, deze ervaring, dit leven ons brengen.

In onze wereld van gedrevenheid en prestatiegerichtheid ervaren velen onder ons een groeiende honger naar verstilling en eenvoud. Door te oefenen op je yogamat, oefen je voor je dagelijks leven, verken je nieuwe mogelijkheden van je te verhouden met wat op je afkomt, zowel vanuit je binnenwereld als vanuit de buitenwereld.

Toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die denken dat yoga niets voor hen is “omdat ze daarvoor niet lenig genoeg zijn”. We vertrekken vanuit een diepe aanvaarding van wat er nu is, ongeacht je leeftijd, lenigheid, lengte, gewicht, vrolijkheid, somberheid… Het gaat om de reis die we maken, niet om het einddoel." 

"Ik beoefen zelf reeds meer dan 10 jaar yoga, volg regelmatig opleidingen en retraites in binnen- en buitenland. In mijn lessen integreer ik elementen uit mijn jarenlange ervaring met de Prana Yoga Flow, Insight Yoga, Restorative Yoga, Pralaya Yoga, mindfulness en inzichten uit mijn werk als osteopaat. Elke les bevat zowel dynamische als meditatieve elementen.

Welkom zoals je bent!"

WANNEER?  Op dinsdag van 15u- 16u30 en van 19u30 – 21u. 
Vanaf 11 september ook op vrijdag van 10u - 11u30. Geen les tijdens de schoolvakanties en op feestdagen.

PRIJS: Vijfbeurtenkaart 60 euro, losse les 15€. 

INSCHRIJVEN: Via 0485/677601

www.amaliavermandere.be

Amalia 4 002

 

 

Pin It