Zwangerschaps yoga


DOOR  JULIE VERMEERSCH

Er zijn twee reeksen voorzien, een lange reeks van 8 lessen op woensdagavond van 18u40 tot 19u40 en een korte reeks van 5 lessen op woensdagavond van 20u00 tot 21u00

Welkom in de reeksen : ZwangerschapsYoga!

De lange reeks waarin je al welkom bent vanaf 14 weekjes zwangerschap waarin verschillende ademhalingstechnieken aan bod komen, waarin je leert om jezelf in een rustige en kalme sfeer te brengen terwijl je contact maakt met je baby en waarin veilige oefeningen aangeleerd worden om eventuele kwaaltjes te verzachten zoals bekkenpijn, staartbeentje, lage rugpijn en dergelijke. In de laatste les bereiden we ons voor op de bevalling, hierin worden verschillende oefeningen aangeleerd die je kunt uitvoeren tijdens de bevalling. 

Telkens op het eind van een reeks wordt ook een ZwangerschapsPartnerYoga workshop ingelast waarin je samen met je partner kunt voorbereiden op de bevalling! Zeer relaxerend voor de hoogzwangere vrouw (ook voor de toekomstige vader) en een ideale manier om je partner te betrekken in dit belangrijke event uit jullie leven!

Ik heb mijn opleiding gedaan bij BIRTHLIGHT waar ik helemaal ondergedompeld werd in de magie van de zwangerschap dus ik kan niet wachten om deze mooie momenten met jullie te delen! www.birthlight.com/teacher/julie-vermeersch

Bovendien kom je terecht in een intieme, veilige en comfortabele omgeving waarin je andere zwangere vrouwen leert kennen, dit mondt vaak uit in sterke vriendschappen!

De korte reeks waarin de belangrijkste Birthlight zwangerschapsyoga methodes worden aangeleerd. In deze lessen worden verschillende ademhalingstechnieken uitgelegd die zeer goed zijn voor jezelf en je baby, leer je jezelf ontspannen, relaxen en vooral om lost te laten bovendien maak je je lichaam sterker naar de bevalling toe. Deze oefeningen kunnen eventuele kwaaltjes voorkomen, verminderen of verlichten zoals bekkeninstabiliteit enz. 
De laatste les is een voorbereiding op de bevalling. Dit kan ideaal zijn voor als je al in het derde trimester van je zwangerschap zit.

In de zwangerschapsyoga leren we om even alles on hold te zetten, om stil te staan bij de magie van de zwangerschap, om onszelf te leren relaxen en te gronden door het uitvoeren van de juiste bewegingen in combinatie met ademhaling. 

Voor zwangerschapsyoga hoef je geen ervaring te hebben, het is totaal niet vergelijkbaar met gewone yogalessen.
Tijdens de zwangerschap worden onze ligamenten ook veel soepeler, dan is het ook belangrijk om te weten welke beweging wel of juist niet goed zijn voor ons. 

Bovendien leer je andere dames kennen die ook zwanger zijn en is het leuk om ervaringen te kunnen delen met elkaar. Er zijn al zeer hechte vriendschappen ontstaan in deze lessen.

prijs korte reeks : 80 euro

prijs lange reeks : 130 euro

  • voor beiden is een tegemoetkoming voorzien van de mutualiteit van minstens 16 euro (meer bij de onafhankelijke bond)


Julie Mithra Yoga is een gecertificeerde Birthlight instructor
https://www.birthlight.com/teacher/julie-vermeersch
Welkom vanaf 14 weekjes tot het einde van je zwangerschap! 

Wil je zeker zijn van je plaatsje dan kan dit na betaling via overschrijving op : BE12 0689 1007 0292 vermelding : naam en zwangerschapsyoga korte/lange reeks. De plaatsjes zijn beperkt!

Deze lessen zijn een unicum aan de kust, enkel in Brugge, Gent en Antwerpen is hiervoor een aanbod, dus de lessen zijn vaak snel volzet.

Graag inschrijven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://ostendcityqueens.be/zwangerschapsyoga/

 

zwangerschaps yoga de Loft oostende

Julie Mithra Yoga is a Registered Yoga Teacher (RYT) with Yoga Alliance, which acknowledges the completion of a yoga teacher training with a Registered Yoga School (RYS).

Pin It