Mindful Yoga


DOOR AMALIA VERMANDERE 

Amalia: "Wij zijn gemaakt van sterrenstof. De atomen waaruit onze lijven zijn opgebouwd, ontstonden diep in de ruimte, in de smeltkroes waaruit ook sterren en planeten ontstaan. Kom je mee verwonderen over dit wonder dat je bent!

In mijn lessen neem ik je graag mee op een reis doorheen je hele wezen. Als een kosmonaut je innerlijke universum exploreren,...

Lees meer

Yoga & actieve vormgeving


 DOOR RUDY VANCOILLIE

voor iedereen en alle niveau’s

Je leert de diverse klassieke yogahoudingen op een esthetische en bewuste manier scheppend actief vormgeven.

Tijdens de lessen is er gezonde en opbouwende ritmische afwisseling tussen dynamische bewegingsvormen en statische meer gecentreerde yogahoudingen, alsook tussen snellere bewegingen en meer bewust geconcentreerd opgebouwde houdingen.

Lees meer

Hatha Yoga


Door JULIE MONSEWEYER 

Hatha-yoga is een traditionele vorm van yoga waarbij een houding een tijdje wordt aangenomen om daarna even te ontspannen. Het woord is een samenvoegsel van de woorden Ha: de zon, actie, warmte, de houding en het woord Tha: de maan, rust, observeren wat de houding voor jou gedaan heeft.

Lees meer

Yin & herstellende yoga


DOOR  KATHY DERGELOO

Dit is een statische vorm van yoga waarbij we gebruik maken van veel ondersteunend materiaal zoals kussen, dekens, blokken, oogkussentje. We blijven telkens 5 à 10 minuten in dezelfde houding en zoeken zoveel mogelijk comfort om makkelijk te ontspannen.

Lees meer

Yang/ Yin Yoga 


DOOR KATHY DERGELOO

Houdingen met verschillende variaties naar ieders mogelijkheden, om het lichaam te rekken, te openen en te versterken.

Stroom mee op de golven van je ademhaling en voel je nadien krachtiger en blijer!

Elke sessie start of eindigt met yin - houdingen, ademhaling en relaxatie.

Een creatieve mix van yang en yin om in balans te komen.

Lees meer

Pralaya Yoga


 DOOR ALEXANDER ODENT 

Door sport (blessures), verkeerde spierbelasting of slechte houdingen, stress of onaangepaste voeding ontstaan in ons lichaam disbalansen. Hierdoor raakt het lichaam uit evenwicht en ontstaat er compressie in de gewrichten. Alles in het lichaam werkt nauw met elkaar samen en wanneer er compressie ontstaan heeft dit gevolgen op de goeie werking van de gewrichten, organen en het zenuwstelsel.

Lees meer

Zwangerschaps yoga


DOOR  JULIE VERMEERSCH

Er zijn twee reeksen voorzien, een lange reeks van 8 lessen op woensdagavond van 18u40 tot 19u40 en een korte reeks van 5 lessen op woensdagavond van 20u00 tot 21u00

Welkom in de reeksen : ZwangerschapsYoga!

Lees meer

Partner Yoga


 DOOR JULIE VERMEERSCH

1 KEER PER MAAND

Je hoeft zeker geen yogi te zijn op deel te nemen aan deze workshop. Ook hoef je niet persé je partner mee te nemen, het kan ook een vriend of vriendin, een date of een familielid zijn. Samen gaan we lekker stretchen. Je leert elkaar op een andere manier kennen en waarderen.