De Rode Ankh

Eenmalig
Rode_Ankh
Datum: maandag 26 september 2022 13:00

DOOR FRAN TIELEMANS

Maandag 26 september van 13u tot 16u, in de Lotusruimte

Dit is een oude Egyptische initiatie voor het ontwikkelen van spirituele helderziendheid. Vergeleken met gewone fysieke helderziendheid, kan je met volledig ontwikkelde spirituele helderziendheid alle frequenties zien van subtiele energie. Let op: dit is géén workshop waarin je plots aura's gaat zien (dit is namelijk fysieke helderziendheid). Spirituele helderziendheid laat je de werkelijkheid, jezelf en anderen 'helderder' zien, vanuit de ziel. De workshop uit de Egyptische mysteriescholen geeft je een afstemming op een specifieke meditatie, waarmee je je energieveld opschoont en je hersenhelften en de mannelijke en vrouwelijke energie in je steeds meer in balans kan brengen. 

Dit is een workshop van het Spiritual Unfoldment Network (Spiritueel Ontplooiingsnetwerk), waarvan Fran Tielemans al sinds 2006 een teacher is.  Het is een workshop met esotherisch spiritueel energiewerk, waarvan het doel is je energieveld en bewustzijn uit te breiden, en je energetische tools te verschaffen om lichter, vrijer en bewuster doorheen je dag en je leven te gaan. De workshops bestaan altijd uit een gedeelte doorgeven van spirituele informatie, en uit energetische afstemmingen, die je energieveld uitbreiden, schoonmaken, harmoniseren, en die je verfrissing en nieuwe inspiratie brengen. 

Bijdrage: 55 euro – thee, water en koekjes inbegrepen

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: www.maitreya.be

 

 

Alle datums


  • maandag 26 september 2022 13:00