De kracht van Gayatri

Eenmalig
Gayatri
Datum: maandag 23 mei 2022 13:00

DOOR FRAN TIELEMANS

 maandag 23 mei van 13u tot 16u, in de Lotus-ruimte

De Gayatri mantra wordt 'de Klank van Licht' genoemd, en wordt al duizenden jaren beschouwd als de meest heilige van alle mantra's uit het Hindoeïsme. In deze workshop zal je worden geïnitieerd in een systeem van transformatie gebaseerd op de Gayatri mantra, een systeem dat via deze workshop voor de eerste keer buiten India wordt doorgegeven.

Met de toepassingen uit de workshop kan je aan de slag om je energieveld op te schonen, op te tillen, in balans te zetten, en het helpt je meer te aarden.  Dit is een workshop van het Spiritual Unfoldment Network (Spiritueel Ontplooiingsnetwerk), waarvan Fran Tielemans al sinds 2006 een teacher is.   Het is een workshop met esotherisch spiritueel energiewerk, waarvan het doel is je energieveld en bewustzijn uit te breiden, en je energetische tools te verschaffen om lichter, vrijer en bewuster doorheen je dag en je leven te gaan.

De workshops bestaan altijd uit een gedeelte doorgeven van spirituele informatie, en uit energetische afstemmingen, die je energieveld uitbreiden, schoonmaken, harmoniseren, en die je verfrissing en nieuwe inspiratie brengen. 

Bijdrage: 60 euro – thee, water en koekjes inbegrepen

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: www.maitreya.be

 

 

Alle datums


  • maandag 23 mei 2022 13:00