Mantra- Engelen

Eenmalig
mantra_engelen
Datum: maandag 25 april 2022 13:00

DOOR FRAN TIELEMANS

In deze workshop maak je kennis met de mantra-engelen, van wie het bestaan lang geheim is gebleven. In deze tijd zijn ze er namelijk klaar voor om mantra's op diepere manier dan ooit voordien te versterken. Je zal zien hoe mantra's eigenlijk werken, krijgt informatie over de opbouw en betekenis van de delen van de mantra, en krijgt initiaties voor drie klassieke mantra's: Ohm, Ohm Namaha Shivaya en Ohm Mani Padme Hum. 

  Dit is een workshop van het Spiritual Unfoldment Network (Spiritueel Ontplooiingsnetwerk), waarvan Fran Tielemans al sinds 2006 een teacher is.   Het is een workshop met esotherisch spiritueel energiewerk, waarvan het doel is je energieveld en bewustzijn uit te breiden, en je energetische tools te verschaffen om lichter, vrijer en bewuster doorheen je dag en je leven te gaan.

De workshops bestaan altijd uit een gedeelte doorgeven van spirituele informatie, en uit energetische afstemmingen, die je energieveld uitbreiden, schoonmaken, harmoniseren, en die je verfrissing en nieuwe inspiratie brengen. 

Op maandag 25 april, 13u -16u inde Lotus studio.

 

Bijdrage: 50 euro – thee, water en koekjes inbegrepen

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: www.maitreya.be

 

 

Alle datums


  • maandag 25 april 2022 13:00