Rusten in Zijn, Ontspannen in Ruimte.

Eenmalig
Boeddha_zijde
Datum: zondag 27 maart 2022 10:30

Rusten in vrede: heerlijk om nu al te doen!
Door: Trees Dewever, lichaamstherapeute en leraar Zijnsoriëntatie.
Datum:  Zondag 27 maart ‘22, van 10u30 tot 17u. 
 
- Prijs: € 65 - koffie, thee en water inbegrepen 
- Max aantal deelnemers: 12
- Lunchpauze van één uur / breng broodje of lunch mee / er is een stemmige lunchruimte.
 
Als we onze geest kunnen ontspannen, dan volgt ook het lichaam. Het blijkt telkens weer nodig te zijn een pas op de plaats te maken en alle opgetrokkenheid te laten smelten. Het is intiem zijn met jezelf en fixaties loslaten. Maar Zijnsgeoriënteerd werk is zoveel meer. Je leert een ruimte kennen in je geest die niet bezet is door onze gedachten, niet bezwaard door je geschiedenis. Die enorme openheid van je geest blijkt er altijd te zijn en is weldadig en rijk. Het is de non-duale ruimte van Zijn. Als je doorziet dat niets vast en stabiel is, en dus leeg van iets is, wordt alles licht en probleemloos. To live in a river, zei Kornfield. Er is niets wat niet de stromende ruimte van Zijn is. Ook onze gedachten, ons grijpen naar controle, zowel schoonheid als lelijkheid: alles is van oorspronkelijke, pure ruimte gemaakt. Als leraar Zijnsoriëntatie wijs ik je graag die open, vrije ruimte aan. Want daar bij te zijn, zelf ruimte te zijn, zonder enige inspanning of oordeel... dat is niet alleen puur genieten, dat is de enige werkelijkheid! 
 
- Enige voorkennis van het Zijnsgeoriënteerde werk is aangeraden, maar niet strikt nodig. Hebt u ervaring met meditatie of interesse in dit op boeddhistische leest geschoeide psycho-spirituele werk, dan ben je eveneens welkom. Bel mij, indien je twijfelt: 0474-406 128
- Inschrijving via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na reservatie krijg je praktische info en een verzoek tot betaling op mijn rekening: BE23 0011 8590 2091
 
Trees Dewever is lichaamstherapeute en leraar Zijnsoriëntatie.
Sinds 2006 volgt ze trainingen en retraites in de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht, o.l.v. Hans Knibbe, stichter van dit westerse, spirituele levenskunstpad. Zijn grote inspiratie is het Tibetaanse Dzogchen boeddhisme. Als psycholoog verweefde hij ook therapeutische skills in zijn werk dat pragmatisch, niet dogmatisch en tegelijk diep spiritueel is.
 
 

 

 

 

Alle datums


  • zondag 27 maart 2022 10:30