Take your time 2 connect during pregnancy

Eenmalig
connect_during_pregnancy_2
Datum: zaterdag 21 mei 2022 14:00

Aan alle aanstaande mama's
 
Voel jij ook de nood om even uit te rusten? Om weg te zijn van de alledaagse drukte en tijd te nemen om terug dichter naar jezelf en je baby'tje te groeien? Tijd nemen voor jezelf is zo kostbaar en nodig ten allen tijde tijdens de zwangerschap en daarbuiten. Ontspannen, wandelen met je voeten in het zand, de zeelucht inademen, je omringen met gelijkgestemden, positiviteit en liefdevolle aandacht. 
 
tijdens dit weekend krijg je alle ruimte om te vertragen en te re-connecteren. Om te genieten van de yoga lessen, meditaties, samen wandelen met onze voeten in het zand, tips over zelfzorg en het beleven van een vrouwencirkel. Puur en krachtig.
 
Zaterdag 21 mei van 14u - 18u en zondag 22 mei van 08u - 12u
 
Met Lisa Declercq (Bewonder) - doula / yoga docente / massage therapeute & Julie Monseweyer (Mialma) - yoga docente / massage therapeute
 Boek je plaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs: 145 euro per persoon
inclusief yoga lesse, meditaties en vrouwencirkel op zaterdag en zondag, steeds water en thee, een gezonde snack op zaterdag en heerlijk ontbijt op zondag. Alle materiaal is voorzien. Je hoeft zelf niets mee te brengen.
Exclusief overnachting maar geef een seintje en we zoeken graag met je mee. Kom alleen of maak er een weekendje van samen met je partner / gezin en geniet buiten deze uurtjes nog van elkaar.
 
We kijken er naar uit je te verwelkomen! 
Lisa & Julie

connect during pregnancy 2

 

 

Alle datums


  • zaterdag 21 mei 2022 14:00