Stress? HSP? Angsten? Slapeloosheid? Piekeren? Hyperventilatie? Een opgejaagd gevoel? Een dreigende burn-out of herstellend van een burn-out? 

Leer je zenuwstelsel tot rust brengen in deze 4-delige relaxatiereeks.

Ik reik je methoden aan vanuit diverse bronnen: ademhalingsoefeningen, energetische oefeningen, visualisatie-oefeningen, geluid, meridiaanstrekkingen, bodyscan, spierrelaxatie, zelfmassage,... Ik geef je tips over welke oefeningen geschikt zijn voor welk soort situaties (quick fixes, ontspannen aan je dag beginnen, unwind op het eind van de dag, hoe makkelijker inslapen, wat bij paniektoestanden,...)

We werken in een kleine groep in de sfeervolle, gezellige ruimte van de Loft  (minimum 7, maximum 12 deelnemers).
Een sessie duurt 1u15.
Je keert ontspannen terug naar huis én je leert eenvoudig toepasbare technieken die je kan inpassen in je dagelijks leven. Daarvan krijg je een overzicht mee.

Door Isabelle Schotte, psychologe, gestalttherapeute, yogadocente.

Prijs: 65€

Er zijn momenteel geen data gepland.  Heb je interesse om een reeks te volgen? Laat het mij weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je bent ook welkom in mijn yin yoga lessen; yin yoga is bijzonder kalmerend voor het zenuwstelsel. Daarnaast maakt het lang vastzittende spanningen in het lichaam los. Dit door middel van lang aangehouden stretches, die de fascia (bindweefel) als het ware 'spoelen'. Spanningen worden immers vastgehouden in de fascia. Wees welkom om het uit te proberen! Je hoeft er absoluut niet lenig voor te zijn. Prijs: 12€ voor een losse les, 60€ voor een vijfbeurtenkaart, 110€ voor een tienbeurtenkaart.

  

 Relaxatie yoga de loft oostende 4Relaxatie yoga de loft oostende 9Relaxatie yoga de loft oostende 12

Pin It