Ademcirkels 

Door Erika De Brabant en Hans Schallier

Ademen is leven en voller leren ademen is voller leren leven. Bewust verbonden ademen zet een zelfhelend proces in gang dat lichaam, geest en emoties terug verbindt. Bewust verbonden ademen is een eenvoudige techniek die de inademing met de uitademing verbindt, een helende manier van ademen die het onderbewuste met het bewuste connecteert en zo innerlijke blokkades transformeert, waardoor een intens gevoel van vrijheid, opgeladen zijn en connectie met onze diepste waarheid ontstaat.

Ademcirkels worden over heel de wereld georganiseerd en brengen gelijkgestemde mensen samen om in groep te ademen. De cirkels zijn voor iedereen toegankelijk, zonder voorkennis en zijn vrij van risico.

Hoe verloopt een ademcirkel ? Na een korte kennismakingsronde en wat uitleg, zoekt iedereen zijn plekje in de cirkel waar je op je matje met het hoofd naar het midden van de cirkel ligt. Erika & Hans begeleiden je naar ontspanning en helpen je het ritme van bewust verbonden ademen vinden. Na een tijdje word je gedragen door het ritme van je ademhaling en begin je aan een persoonlijke innerlijke reis. Muziek ondersteunt je op de achtergrond en de begeleiders faciliteren je in de overgave aan je reis via zachte aanraking. De reis duurt een ruim uur, waarna je terug begeleid wordt naar een wakker en helder terug hier en nu zijn. Als afsluiting drinken we een kopje thee en heeft iedereen de mogelijkheid zijn ervaring met de groep te delen, enkel als men dit zelf ook wil.

 

De ademcirkel is geen therapeutische sessie, maar een persoonlijke reis die vaak zelfhelende effecten met zich meebrengt. Door de positieve ervaringen en het delen in groep, gaan mensen zich gemakkelijk 'thuis' voelen tussen de anderen en bij zichzelf.
 
Begeleiding : Erika De Brabant (centering practitioner) en Hans Schallier (osteopaat) 

Wanneer: ER ZIJN MOMENTEEL GEEN NIEUWE DATA GEPLAND.

                  Deelname :  84€ voor de reeks (begeleide sessies van 2,5u, incl. kopje thee) of 23€ voor een losse sessie.

Meebrengen : een kussen en indien gewenst een eigen dekentje. Er zijn ter plaatse yogamatjes en dekentjes beschikbaar. Meestal brengen mensen nog een extra dikker matje mee om 1,5u comfortabel te liggen.

Info & inschrijving : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0488 967 911 (Erika) of 0476 349 267 (Hans)http://erikadebrabant.wixsite.com/ademcirkel

 


Pin It