Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

De Loft Indian Summer 2024

De Loft Indian Summer 2024
De Loft Oostende Logo

NIEUWSBRIEF NAZOMER 2024 

 

Beste ‍Bezoeker ‍,

 

 

Terwijl ik dit schrijf, is het alweer een prachtige zomerdag maar toch gaan we onverbiddelijk naar het volgende seizoen toe.. "Indian summer" staat voor zomerse dagen in nazomer en herfst, daar gaan we voor! En zo niet.. we cultiveren die deugddoende warmte in ons innerlijk.. toch? 

 

In deze nieuwsbrief stel ik jullie graag enkele nieuwe lesgevers voor, van wie ik stuk voor stuk heel blij ben dat ze ons team gaan aanvullen.

 

A propos.. hier op de kalender kan je altijd zien welke lessen er zijn!


 

 

Nieuw vanaf september:

Ik ben heel blij dat er nieuwe mensen bijgekomen zijn, want het vertrek van Anke heeft natuurlijk een gat achtergelaten. 

 

Op zondagmorgen geeft Kathy Dergeloo nu al enkele weken terug Yang Yin yoga.

 

Op donderdag komen er in Ankes plaats 2 verschillende lessen:

 

Om 17u45 geef ikzelf Soul dive yoga: een mix van yin yoga, hatha- en restorative yoga. Dit is de les die tot nu toe 'Yin yoga' heette.  Alleen dekte deze vlag de lading al een tijdje niet meer.. Soul dive yoga is de naam die ik passend vind voor mijn lessen. Ze drukt mijn grote liefde uit voor wat voor mij de essentie van yoga is: het lichaam openen en verzachten, voorbij het denken gaan naar een ruimer gewaarzijn van jeZelf en voor jezelf een liefdevolle, helende ruimte cultiveren.

 

Om 19u30 geeft Veronique Schaillée een Zachte Yoga Flow. Veronique is niet nieuw in yoga, ze organiseert al jaren yoga-weekends in Frankrijk, geeft online yoga, gaf les in Wenduine, Drongen, en op veel andere plekken want Veronique is al jaren een nomade, die nu weer in haar thuisstad is neergestreken.

 

Op maandag verwelkomen we onze jongste lesgeefster: Rani Ver Eecke! Zij zal voor de vroege vogels om 8u lesgeven en op dezelfde dag om 19u30 ook. Zij geeft Mandala Yoga: een vorm van yoga flow waarbij cirkelvormige bewegingen en sequenties worden gebruikt. 

 

 En dan is er Ademwerk! Vanaf nu mag je een regelmatig aanbod aan ademwerk verwachten in de Loft. Een Workshop en maandelijkse ademcirkels. Lees hier meer over Conscious Connected Breathwork door Heidi Baecke. 

 

(Er zijn trouwens ook gastdocenten die ademwerk komen geven; kijk maar op 8 september bij de workshops)

 

Tot slot komt er nu elke maand een mantra chanting avond met Ravindra Gangwani (data volgen gauw). Ravindra gaf intussen al 2 keer een mantra circle bij ons, met veel succes. Velen zullen blij zijn te horen dat hij blijft komen. Hij geeft trouwens binnenkort, dit najaar, een lezing over Ayurveda, zijn vakgebied. Hou de website of onze social media maar in de gaten. Een avond over de Ayurvedische kennis is buitengewoon interessant.

 

 

Maar dit is natuurlijk nog lang niet alles. Bekijk de website voor ons ruime aanbod, van de vertrouwde teachers tot nieuwe en verrassende workshops.

 

Heel graag tot ziens in de Loft,

 

Isabelle Schotte

 

 

 

facebookinstagram