Hypnobirthing

Reeks
Datum: dinsdag 23 juli 19:19

Welkom in de reeks bewust & ontspannen bevallen! 

Zeer uniek in Oostende en de IDEALE manier om je volledig en op een leuke manier voor te bereiden SAMEN met je partner op de komst van jullie baby. Deze reeks is gebaseerd op de theorie van Hypnobirthing, de Marie Mongan methode. 

Tijdens mijn eerste zwangerschap was ik totaal niet voorbereid op de komst van onze baby, ik wist niet wat mijn opties waren en volgde blindelings het ziekenhuis met als resultaat dat er vanalles misliep waardoor ik achteraf met een zeer ontgoocheld gevoel zat. Tijdens de opleiding van hypnobirthing vielen voor mij alle puzzelstukjes op hun plaats. Het is dan ook mijn droom en doel geworden om die wijsheid over te brengen naar toekomstige ouders zodat zij dit moment kunnen ervaren als mogelijks het mooiste moment uit hun leven!

In deze reeks wordt aangeleerd hoe je je samen met je partner volledig kunt voorbereiden op de komst van jullie kindje.

Het doel van deze reeks is dat koppels weten aan wat ze zich kunnen verwachten tijdens de bevalling, wat de voor of nadelen kunnen zijn van verdoving, wat de verschillende manieren zijn om te bevallen, dit al dan niet in een ziekenhuis of thuis, welke houdingen er kunnen aangenomen worden tijdens de bevalling, hoe ze hun pelvis kunnen vergroten om de baby er makkelijker uit te krijgen, hoe ze de weeËn kunnen opvangen, hoe hun geboortepartner hun vrouw kunnen steunen en helpen om te ontspannen zodat het stresshormoon uitgeschakeld kan worden en het bevallingshormoon ingeschakeld kan worden, hoe ze meer betrokken kunnen raken tijdens het proces want let’s face iT hoe goed we dit ook kunnen plannen en voorbereiden een bevalling loopt zoals het loopt en dat kunnen we nooit op voorhand voorspellen MAAR dat neemt niet weg dat je je maar beter goed kan voorbereiden. Educatie is en blijft het allerbelangrijkste en daar kan ik jammer genoeg van meespreken. Ik wil niet dat koppels moeten meemaken wat wij meegemaakt hebben tijdens onze eerste bevalling en dat is dan ook mijn doel geworden om zoveel mogelijk kennis mee te geven hierover, ongeacht hoe de bevalling uiteindelijk zal zijn.

Hypnobirthing is een dankbare, ontspannen en stressvrije manier om je kind te baren, gebaseerd op de overtuiging dat alle baby’s in een sfeer van warmte, rust en vreugde geboren zouden moeten worden.

Willen jullie deze reeks graag meemaken in een intieme sfeer schrijf je dan op tijd in, de plaatsen zijn beperkt! 

Deze reeks valt in het voorjaar : vanaf 17 februari . De volgende reeks start op 23 maart.

https://www.juliemithrayogaphotography.com/hypnobirthing

 

 

Alle datums


  • dinsdag 23 juli 19:20
  • dinsdag 12 november 19:30