Zwangerschaps-partneryoga door Julie

Eenmalig
Datum: vrijdag 10 april 20:00

Hartelijk welgekomen in de Loft voor een sessie; ZwangerschapsPartnerYoga.

Samen met je partner kun je deze keer genieten op een andere manier van de zwangerschap. Je hoeft zeker geen yogi te zijn op deel te nemen aan deze workshop. Men leert elkaar op een andere manier kennen en waarderen. Door het samen uitvoeren van de yoga oefeningen en de focus te leggen op de baby komen jullie zowel geestelijk als lichamelijk met elkaar in contact. Deze workshop is ook een perfecte voorbereiding voor de bevalling, we leren geboortehoudingen aan samen met onze partner, er worden ook relaxatietechnieken aangeleerd en kortom is het gewoon heel leuk om samen met je partner te kunnen doen! Onder het moto van RAINBOW ; IT'S ALWAYS MORE FUN WHEN YOU DO IT TOGETHER! :)

Deze les geef ik samen met mijn man, beiden zijn we gekwalificeerde RainbowYogaTeachers - ook ben ik Birthlight Prenatal Yoga Teacher - en we kunnen niet wachten om onze ervaringen met jullie te delen.

Heel graag tot dan. ????✨

prijs : 14 euro/pp

Graag inschrijven op voorhand via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Alle datums


  • vrijdag 29 maart 20:00
  • vrijdag 12 juli 20:00
  • vrijdag 31 januari 20:00
  • vrijdag 10 april 20:00