Zwangerschaps yoga


DOOR  JULIE VERMEERSCH
 
Tijdens onze zwangerschap is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen en voor je baby'tje. Dit kan oa door veel te rusten, vooral te luisteren naar je eigen lichaam maar ook door te bewegen en even wat tijd te nemen voor jezelf. Vaak loopt er al een broertje of zusje rond en is het moeilijk om even een rustperiode in te lassen er is wel altijd iets te doen thuis!

Daarnaast moeten velen van jullie ook nog eens werken en is het soms moeilijk en stresserend om toch maar even dat momentje voor jezelf te nemen.
 
In de zwangerschapsyoga leren we om even om alles on hold te zetten, om even stil te staan bij de magie van de zwangerschap, om onszelf te leren relaxen en te gronden door het uitvoeren van de juiste bewegingen in combinatie met ademhaling. Plus leer je om de juiste manier bewegingen uit te voeren bij de dagdagelijkse dingen die we doen zodat we bekkeninstabiliteit kunnen vermijden of verzachten.
 
Tijdens de zwangerschap worden onze ligamenten ook veel soepeler, dan is het ook belangrijk om te weten welke beweging wel of juist niet goed zijn voor ons.
 
In deze lessen worden verschillende ademhalingstechnieken uitgelegd die zeer goed zijn voor jezelf en je baby, leer je jezelf ontspannen, relaxen en loslaten en maak je bovendien je lichaam sterker naar de bevalling toe.
 
Bovendien leer je andere dames kennen die ook zwanger zijn en is het leuk om ervaringen te kunnen delen met elkaar.
 
Welkom vanaf 14 weekjes tot het einde van je zwangerschap!
 
Dit is een reeks van 10 lessen, prijs : 120 euro
 
Wil je zeker zijn van je plaatsje dan kan dit na betaling via overschrijving op : BE12 0689 1007 0292
vermelding : naam en zwangerschapsyoga
 
Graag inschrijven op voorhand : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zwangerschaps yoga de Loft oostende

Julie Mithra Yoga is a Registered Yoga Teacher (RYT) with Yoga Alliance, which acknowledges the completion of a yoga teacher training with a Registered Yoga School (RYS).

Pin It