Zwangerschaps yoga


DOOR  JULIE VERMEERSCH

Tijdens onze zwangerschap door de drukke tijden heen vergeten we soms af en toe tijd te nemen voor onszelf en ons baby'tje. Vaak loopt er al een broertje of zusje rond, zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de komst van de baby en alsof dat nog niet genoeg is moeten de meesten van ons ook nog eens werken. 

 Graag help ik jou even de tijd te nemen voor jullie tweetjes, quality time. Alles gaat zo snel en voor je het weer ligt dat kleine wezentje alweer in je armen. Samen zetten we het drukke leven even on hold en focussen we ons even op onszelf op een zachte manier. Door de zwangerschap worden de ligamenten soepeler en dan is het ook belangrijk dat je de juiste houdingen uitvoert.

Hoe dan ook is het een goede voorbereiding op de bevalling zelf. Ikzelf heb hier veel ervaring mee omdat ik ook twee maal zwanger geweest ben en bijna dagelijks zwangerschapsyoga deed, zelfs toen ik al drie dagen overtijd was. 

Ik kijk ernaar uit om die buikjes te zien groeien in mijn les!
Namaste ??

Julie 

WANNEER? Op woensdag om 18u30 - 19u45. In juli & augustus 2019 ook op dinsdag om 19u30-20u45. 

DERDE TRIMESTER ZWANGERSCHAPSYOGA:

In deze ochtendles leggen we de focus op de derde trimester van de zwangerschap. Hier leren we vooral om dingen los te laten, stretchen we de lage rug en de bevallingsspieren & bereiden we onszelf voor op de bevalling en op het moeder zijn. Ideaal om de laatste maand van de zwangerschap in te gaan! :)

Samen focussen we ons op de noden van deze trimester, het stretchen (op die manier creëren we meer plaats voor de baby), loslaten en de ademhaling plus bereiden we ons voor op de bevalling die eraan komt! De ochtendstond heeft goud in de mond!

Data derdertrimesterles: 25/2 - 11/3- 1/4.

 

PRIJS : 10 beurten kaart = 110 euro : 1 jaar geldig

5 beurten kaart = 60 euro : 6 maanden geldig 

losse beurt : 14 euro

proefles : 8 euro éénmalig

 Julie Vermeersch 0468/332261

zwangerschaps yoga de Loft oostende

Julie Mithra Yoga is a Registered Yoga Teacher (RYT) with Yoga Alliance, which acknowledges the completion of a yoga teacher training with a Registered Yoga School (RYS).

Pin It