Baby Yoga


Door JULIE VERMEERSCH

BabyYoga is een fantastische manier om nog een diepere connectie te creëeren met je baby'tje, in deze lessen leer je ook nieuwe tips en tricks om je baby correct op te tillen en de verschillende manieren om je baby vast te houden en veel leuke nieuwe spelletjes.

 

We beginnen de les altijd met een droge massage (zonder olie) en van daaruit beginnen we met de babyyoga oefeningen voor de heupjes, kleine twists, zalige stretchen (ideaal voor als ze net uit de maxicosi komen) etc. Als je kindje last heeft van krampjes of koliek worden er een paar methodes aangeleerd om dit te kunnen verhelpen. Ook is het zeer leuk om andere mama's en hun babies te leren kennen in deze les!

Nog een aantal voordelen : creëert meer vertrouwen/ goed voor de ontwikkeling van je baby / stimuleert het welzijn van de moeder / leuke manieren om te spelen en connectie te maken met je kindje.

WANNEER: 1 juli, 14 november, 12 december, 23 januari telkens van 11u tot 12u.

Graag verwittigen op voorhand; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , de plaatsen zijn beperkt!

Je kan betalen met je Julie Mithra Yoga kaartjes of een losse les.

Deze les geef ik binnekort samen met mijn baby, we kijken er alvast naar uit!

 Julie Mithra Yoga

Pin It