Mama & Baby Yoga


Door JULIE VERMEERSCH

Welkom in deze nieuwe reeks Mama & Baby Yoga! 

Dit is een reeks van 5 lesjes waarin babyyoga en postnatale yoga verweven worden in elkaar, de focus wordt zowel op de baby geplaatst als op de mama :) Je krijgt ook oefeningen mee om thuis verder op te oefenen, hoe vaker je dit zal doen met je baby hoe leuker ze dit zullen vinden ♥ 

BabyYoga is een fantastische manier om nog een diepere connectie te creëeren met je baby'tje, in deze lessen leer je ook nieuwe tips en tricks om je baby correct op te tillen en de verschillende manieren om je baby vast te houden en veel leuke nieuwe spelletjes.
We beginnen de les altijd met een droge massage (zonder olie) en van daaruit beginnen we met de babyyoga oefeningen voor de heupjes, kleine twists, zalige stretchen (ideaal voor als ze net uit de maxicosi komen) etc. Als je kindje last heeft van krampjes of koliek worden er een paar methodes aangeleerd om dit te kunnen verhelpen. Ook is het zeer leuk om andere mama's en hun babies te leren kennen in deze les! 

Postnatale Yoga : Na de bevalling is het aangeraden om gepaste oefeningen uit te voeren zodat alles terug op zijn plaats kan komen en je lichaam zich terug kan sluiten. We leggen vooral de focus op de ademhaling terwijl we de oefeningen uitvoeren. 

Nog een aantal voordelen : creëert meer vertrouwen/ goed voor de ontwikkeling van je baby / stimuleert het welzijn van de moeder / leuke manieren om te spelen en connectie te maken met je kindje.

Dit is een reeks van 5 lessen, prijs : 65 euro. Een nieuwe reeks start op 13 februari!

Wil je zeker zijn van je plaatsje dan kan dit na betaling via overschrijving op : BE12 0689 1007 0292 vermelding : naam en mama&baby yoga 

Graag inschrijven op voorhand : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , de plaatsjes zijn beperkt!


Deze les geef ik samen met mijn baby Moon, we kijken er alvast naar uit! 

Liefs Julie Mithra Yoga & Moon

https://www.juliemithrayogaphotography.com/mama-baby-yoga

mama babyyoga

 

Pin It