Zwangerschaps yoga


DOOR  JULIE VERMEERSCH
 
Tijdens onze zwangerschap is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen en voor je baby'tje. Dit kan oa door veel te rusten, vooral te luisteren naar je eigen lichaam maar ook door te bewegen en even wat tijd te nemen voor jezelf. Vaak loopt er al een broertje of zusje rond en is het moeilijk om even een rustperiode in te lassen er is wel altijd iets te doen thuis!

Lees meer

Baby Yoga


Door JULIE VERMEERSCH

BabyYoga is een fantastische manier om nog een diepere connectie te creƫeren met je baby'tje, in deze lessen leer je ook nieuwe tips en tricks om je baby correct op te tillen en de verschillende manieren om je baby vast te houden en veel leuke nieuwe spelletjes.

Lees meer

Postnatale yoga met/zonder baby


Door JULIE VERMEERSCH

 
Na de bevalling is het aangeraden om gepaste oefeningen uit te voeren zodat alles terug op zijn plaats kan komen en je lichaam zich terug kan sluiten. We leggen vooral de focus op de ademhaling terwijl we de oefeningen uitvoeren. Een hevige workout zal dit niet zijn, we nemen eventjes de tijd voor onszelf om even terug alles on hold te zetten zoals in de zwangerschapsyoga.

Lees meer