Dynamische Yoga


DOOR GAEL VANDENBUSSCHE

In mijn lessen wil ik op een down-to-earth manier jou in verbinding brengen met jezelf, je even laten genieten van wat me-time en fun laten beleven.  Daarnaast wil ik je tools aanreiken die jou fysiek, mentaal en emotioneel sterker maken. Kortom je verbinden met je innerlijke kracht en je in balans brengen!  

 

Als Licentiate LO hecht ik veel belang aan het respecteren van de biomechanische principes van het lichaam.  Hoe de houding eruit ziet is voor mij ondergeschikt aan het effect ervan.  Ieder lichaam is anders en dat mag ! 

 Elke les bouw ik op zodat iedereen – ongeacht of je beginner bent of al ervaring hebt met yoga – kan meedoen. 

Deze les is ideaal voor wie houdt van wat inspanning. 

Het lichaam wordt rustig opgewarmd om vervolgens een reeks van dynamische en statische houdingen uit te voeren.  Hierbij integreren we ademhalingsoefeningen die we optimaal koppelen aan de beweging.  We hechten veel belang aan spier- en krachtopbouw en gaan gespannen spieren stretchen.  Het tempo ligt vrij hoog. 

Op het einde van de les kan je genieten van een volledige relaxatie van lichaam en geest. 

De lessen zijn gebaseerd op de stijl van Anusara Yoga en Yin Yoga. 

Anusara Yoga is een krachtige methode van Hatha Yoga die de biomechanische principes van het lichaam respecteert en integreert. De yogahoudingen volgen elkaar dynamisch op en zijn verbonden met de ademhaling. 

Yin Yoga werkt in op de diepere lichaamsweefsels en wordt beoefend met ontspannen spieren.  Deze oefeningen zijn meditatief en ontspannen het lichaam. 

Praktisch

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.  

VANAF SEPTEMBER 2019 : Elke zondag van 10u30 tot 11u45.

Er is vrije instap!  Je hoeft je dus niet in te schrijven.

Yogamatjes en yogaprops (dekens, riemen, blokken, …) zijn aanwezig.  Gebruik je om hygiënische redenen liever je eigen materiaal, dan is dat geen enkel probleem ! 

Prijs

10 euro / les    VOOR DEZE LES KAN JE DE PROEFKAART GEBRUIKEN !

Ik nodig je heel graag uit om te komen ervaren wat mijn yogalessen voor jou kunnen betekenen.

Wees welkom !  

Gael

Yoga is not about touching your toes, it’s about what you learn on the way down.

-Judith Hanson Lasater- 

20190803 171459

Pin It