Partneryoga met Julie & Michiel

Eenmalig
Datum: vrijdag 19 juni 20:00

Hartelijk welgekomen in de Loft voor een sessie PartnerYoga.

Je hoeft zeker geen yogi te zijn op deel te nemen aan deze workshop. Ook hoef je niet perse je partner mee te nemen, het kan ook een vriend of vriendin, een date of een familielid zijn. Samen gaan we lekker stretchen. Je leert elkaar op een andere manier kennen en waarderen. Door het samen uitvoeren van de yoga oefeningen kom je zowel geestelijk als lichamelijk met elkaar in contact. Onder het moto van RAINBOW ; IT'S ALWAYS MORE FUN WHEN YOU DO IT TOGETHER! :)

Deze les geef ik samen met mijn man, beiden zijn we gekwalificeerde RainbowYogaTeachers maar mijn man is ook geen typische yogi en dat maakt de sfeer altijd zo los en plezant omdat er gewoon dubbel zoveel fun is in onze lessen! We kunnen niet wachten om onze ervaringen met jullie te delen.

In december en februari komt er een special edition :) Kerst en valentijngeralateerd (dit zou wel eens het perfecte cadeau kunnen zijn voor je partner en dan valt het nu net op een valentijnsdag zeker! :) )

Heel graag tot dan. ????✨

prijs : 14 euro/pp - Beurtenkaarten van Julie Mithra Yoga zijn ook geldig in deze workshops.

Graag inschrijven op voorhand via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Alle datums


  • vrijdag 6 december 20:00
  • vrijdag 14 februari 20:00
  • vrijdag 19 juni 20:00