Kiko

DOOR FREDERIC DURIBREUX

Stress uit zich vaak via een verkeerde ademhaling en het is nu net een diepe ademhaling die rust en meer energie kan geven. Kom via je ademhaling in contact met je lichaam en ervaar hierdoor een innerlijke kracht.
Jisei-Kiko’ is een Japanse martiale en energetische discipline ontwikkeld door Meester Kenji Tokitsu en Dokter Toshihiko Yayama. Een qi gong methode die het lichaam en vooral de diepe spieren van de wervelkolom ontwikkelt, ontspant en versterkt.
Kiko brengt ook meer beweeglijkheid in de rug en in het lichaam. we maken connecties en leren te bewegen vanuit de rugspieren door gebruikte maken van korte hefboom- technieken. Het beoefenen van deze kiko werkt tevens helend en verlichtend op lichaam en geest. Je ervaart meer ruimte in je lichaam en voelt je beter in je vel en in je leven.
We voeren diverse stretchen en torsen uit waarbij we de ademhaling en de ki op een natuurlijke manier laten stromen en we zelf de energiebanen, het weefsel en de beenderen voeden en activeren.
Deze disciplines zijn een duurzame bron van vitaliteit en welzijn. De oude meesters zeiden: ’Beoefen het innerlijke en je zult alert blijven en lang en gezond van het leven kunnen genieten’.

WANNEER?

Op woensdag 20u15 - 21u30

PRIJS?

Losse les 15 euro, vijfbeurtenkaart 60€, tienbeurtenkaart 110€.

INSCHRIJVEN?

Via Frédéric Duribreux